سیب زمینی سرخ شده

سلام . یه مدت بود که هر روز آپ نمیکردم . آخه میگفتم هز چی پست ها کمتر باشه بهتره و کسایی که نتونستن که وبلاگ رو بخونن دیگه با انبوهی ازپست ها روبه رو نمیشن دیگه ! اما الان برای خودم یه شعار ساختم . پست بیشتر وبلاگ بهتر زندگی شادتر . در جهت این شعار خواستم بازم آپ کنم . 

به نظر من گاهی باید کیفیت رو فدای سلامتی و راحتی کنیم ! در مورد آشپزی میگم. البته از کیک و اینا که نمیگذریم هیچ وقت . شیرینی و شکلات که دیگه اصلن . اما در مورد غذا فرق میکنه . 

 

توی وبلاگ کارگاه آشپزی یک مدل سرخ کردن سیب زمینی رو یاد داده که سلامته . البته من عکسی ندارم ازش اما بدونین این پستم رو از اون وبلاگ یاد گرفتم و امتحان کردم . 

چند وقت پیش که آزاده اینجا بود یه خورشت قیمه درست کردم که خودم از خوردن تک تک لقمه هاش لذت بردم . مهمونم و شاهتوت رو نمیدونم . واقعا میگم لذت بردم واقعا میگما . یکم رب هم بیشتر ریخته بودم خورشتم شده بود قرمز . آب نارنج هم ریخته بودم یکم ترش شده بود دیگه دلتون نخواسته باشه نیشخند خیلی خوب شده بود . مونده بود سیب زمینی سرخ کردن که همیشه ازش فراری هستم . البته من یه شیر جوش دارم که توش کلی روغنه و هر چند وقت یک بار توی اون حمام روغن چیزی سرخ میکنم . اما الان که دیدم همه چی رو میشه توی فر و مایکرو درست کرد دیگه از اون حمام روغن کمتر استفاده میکنم . البته که چیزی که سرخ شده مطمئنن خوشمزه تره ! اونم توی حمام روغن سرخ بشه که دیگه نور علی نوره اما سلامتی هم مهمه دیگه . واسه همین من روی آوردم به مایکرو و فر . خوب بریم سراغ دستور . 

چند عدد سیب زمینی برمیداریم و برای خورش قیمه یا حتی مثل سیب زمینی هایی که بیرون میگیریم برش میدیم . اندازه ش دل به خواهه دیگه . بعد میشوریم . اینجا دو مرحله به وجود میاد . یکی سخت تر یکی آسون تر . 

سخت ترش اینه که چند دیقه ای خیلی کم میندازیم توی دیگ آب در حال جوش و بعد درش میاریم میزاریم آبش بره و بعد میزاریم داخل فریزر و بعد از نمیدونم چقدر! در میاریم سرخ میکنیم یا میزاریم داخل فر . دیدین چقدر کارش زیاد بود ؟ پس بیخیال این روش میشیم نیشخند

روش دوم . میزاریم آب سیب زمینی ها بره . بعد روی ظرف آلومینیوم ( سفلون ؟) میکشیم و یکی دو تا قاشق روغن میریزیم و سیب زمینی ها رو میریزیم توی ظرف و روشم یکم روغن و نمک و فلفل میریزیم و میزاریم توی فر و بعد از چند دیقه زیر و روش میکنیم . خیلی هم خوب میشه . البته من این روش رو هم امتحان نکردم . اما شف طیبه که خیلی ازش تعریف میکرد . ( آدرس وبلاگ کارگاه آشپزی توی لینک هام هست ) 

روشی که من استفاده کردم . سینیه مایکرو رو چرب کردم . سیب زمینی هارو ریختم توش با نمک و فلفل . بعد زرش پایه بلند رو گذاشتم و حالت گریل + کانوکشن ( فکر کنم این حالت بود ) گذاشتم و هر چند دیقه یک بار سیب زمینی هارو هم زدم و جابه جا کردم . تا اینکه رنگش یکم طلایی خوشرنگ شد و من دیگه درش آوردم . این روش شاید کیفیت اون یکی روش هارو نداشته باشه اما از این جهت که روغن کمتری مصرف میکنه و سختی کار با روغن زیاد و داغ رو نداره به شدت توصیه میشه . چند باری که امتحان کنین دستتون میاد . نیشخند

 

پستم خیلی هم خوب بود . آشپزیه دیگه . تازشم . به جایی که یه وبلاگ دیگه بزنم همینجا مینویسم دیگه نیشخند

 

/ 23 نظر / 5 بازدید
نمایش نظرات قبلی
خانم خونه - تبسم

من از بچگي دوست داشتم بچه اولم پسر باشه دومي دختر چون خودم هميشه دلم ميخواست يه داداش بزرگتر از خودم داشته باشم[نیشخند] ولي چيكار كنم كه محمد بيش از حد عاشق دختره واسه همين منم دلم ميخواد بچه دختر باشه اسم هم نظر خاصي ندارم فعلا شما هم كلا لطف داري جيگر [ماچ]

نیکا

تمشک جون مایکروفرت مارکش چیه؟ من به جز غذا گرم کردن کار دیگه ای بلد نیستم باهاش انجام بدم. من توی این 3 ماه دوبار قیمه درست کردم که خودم زیاد خوشم نیومد. خانومی کم کم باید وبلاگ آشپزی بزنی.

لــیدی رهــا

آره عزیزم حتما بخون واقعا جواب میده ... ایشاا... هر حاجتی داری بهش میرسی ... به یکی از دوستام این یاد داده بودم انقدر ازش جواب گرفته که همیشه برام آرزوی خوشبختی میکنه!

محبوبه

نظر من کو تمشکی ؟

سنا خانمی

تمشک جون یه کاری دیگه هم میشه کرد من انجام دادم سیب زمینی ها رو چیپسی گرد گرد خورد کردم گذاشتم تو بشقاب چینی و گذاشتم 7 دقیقه تو ماکرویوو و شد مزه چیپس تنوری وایییی دلم خواست...[چشمک] بیا پیشم

gandomak

تمشک جان پس عکس سیب زمینی کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا عکسشو نذاشتی هم سیب زمینی هم قیمه.بعد میشه یه چی بهت بگم البته با عرض معذرت حالا من دقیق نمیدونم این قالبه وبلاگه یا چیز دیگه که متاسفانه دقیق نمیدونم اگه برات ممکنه میتونی عوض کنی .یکی از دوستام یه وب داشت با همین قالب متاسفانه دوستم مشکلی براش پیش اومد....من وبتو خیلی دوست دارم ولی هر وقت باز میکنم یاد دوستم میفتم و سریع میخوام در برم البته واقعا ببخشیدا میتونی بگی خب نیا اینجا ولی نوشته هاتو دوست دارم باز هم میگم واقعا شرمنده که چنین توقعی دارم [شرمنده][شرمنده][شرمنده]

مهتاب

کجایی تمشک جان؟؟!!! هی میام میبینم هنوز توی سیب زمینی سرخ شده موندی!!!![چشمک]

مهتاب

لطفا بیا وبم به کمک نیاز دارم پست «همسایه ها یاری کنید تا من ....» رو بخون

مهتاب

برای اینکه بتونی یکدست ببافی باید سعی کنی موقع بافت نخی که به انگشتت میپیچی شل و سفت نیاد اگه خیلی سفت میبافی میل بافتنی رو یک شماره بزرگتر از میل مناسب کلافت بگیر و اگه شل میبافی برعکس میلت رو کوچیکتر بگیر در کل باید ببافی تا دستت عادت کنه منم اوایل شل و سفت میبافتم الان دیگه بران زشته بخوام یک دست نبافم!!! هرسال زمستون حداقل یه مورد بافتنی رو داشتم امسال که شاه کار کردم! یه ژاکت دیگه هم بافتم که هنوز اتو نزدم یه تاپ بافتم برای خودم یه کلاه و دستکش برای خواهرزاده ام یه شال کمر برای بابام. من عاشق زمستونم بخاطر کلافهای قشنگی که میاد و بافتنی!