شیرینی های نوروزی

 

خوب اولینش بود بیسکوییت شکلاتی که از شف طیبه یاد گرفتم . خیلی خوب بود به نظرم من کره نداشتم و شوهرم روی کره حساسه (‌میگه کره گرونه خرجش نکن ) از روغن جامد استفاده کردم که باز نتیجه ش خوب بود . من که دوست داشتم . اینم عکسش

DSC4410.jpg

DSC4413.jpg

اینم لینکی که ازش یاد گرفتم  بیسکوییت شکلاتی 

 

این هم عکس شیرینی نارگیلی که تقریبا خیلی ازش استقبال شد و اینم بگم کلی دستور هست برای شیرینی نارگیلی که هر کدوم هم یه جوره . یکیش با یه سفیده ی تخم مرغه و اینی که من درست کردم چهارتا سفیده میخواست ! پس باید ببینیم که با کدوم راحت تریم یا کدوم راحت تره . مثلن همین لذت آشپزی دوتا دستور داده برای شیرینی نارگیلی که شماره یکش رو خیلی ها باش مشکل داشتن اما شماره ی دوش رو کمتر کسی مشکل داشته . حالا اول عکسا . اولن شرمنده که عکسا خوب نیستن . چون خونه ی مادرشوهر عکس گرفتم و شبشم اعصابم خورد بود نتونستم عکسای بهتری بگیرم . پس شرمنده بابت عکسا . 

DSC4415.jpg

DSC4416.jpg

 

تو عکس اول مشخصه که یکم ته یکی دو تاشون برشته شده . الان فهمیدم که فر من حرارتش یک مقدار زیاده . چون توی دستور گفته که توی  25 دقیقه آماده ست اما برای من 10 دیقه اینطوری شد !! خودم شک کردم یعنی اگر ادامه داده بودم به حاضر شدنم و نمیرفتم سر فر شیرینی هام سوخته بود . خدا میدونست که من خیلی حساسم روی شیرینی هام واسه همین به دلم انداخت برم سراغ فرم وگرنه که کربن تحویل گرفته بودم  پس شمام اگر درست کردین حواستون باشه که  کربن تحویل نگیرین  . اما حداقل فهمیدم که درجه حرارت فر من تقریبا 20 درجه بالاتره . با اینکه گازم لوفرا ست و ایتالیایی هست اما فرش انگاری حرارتش زیاده !؟ 

خوب لینک هایی که من شیرینی نارگیلی رو از روش درست کردم . دوتا لینک بود خوب ؟ من جفتش رو خوندم و جفتش تقریبا مثل هم هستند یعنی عینه همن فقط یکیشون گلاب داره یکیشون نداره اما من جفتش رو میزارم شما ببینین . 

شیرینی نارگیلی1    شیرینی نارگیلی2  

 

پ.ن : اینو اضافه کنم که هم مامانم هم خواهرم هم اعضای فامیل شوهر تعریف کردن . حالا شاید فامیلای شاهتوت رودرواسی داشتن اما مامان و خواهرم رک بهم میگن معمولن . و اینکه خودمم لذت بردم اما مسئله اینه که دفه ی پیش که لینک چیز کیک رو گذاشته بودم یکی از دوستام درست کرده بود و میگفت مزه ش افتضاحه در صورتی که من پسندیدم ! خوب پس متوجه میشیم که سلیقه ها متفاوته . پس اگر میخواین درست کنین حتمن یه سرچ کنین و اطلاعاتتون رو بیشتر کنین کاری که من معمولن انجام میدم چون احساس میکنم نمیشه به هر رسپی اعتماد کرد  و اینکه شاید سلیقه ی شما با من متفاوت باشه . 

موفق باشین دوستای گلم . ماچ

 

/ 13 نظر / 35 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مونا

آفرین عزیزم ... من تحسینت میکنم ...[دست][دست][دست] همین که سرچ میکنی و اطلاعات رو میبری بالا و سعی میکنی تو کار درست کردن شیرینی هات هر بار بهتر از دفعه قبل باشی و اینکه همت میکنی و درست میکنی و شیرینی ها و کیک های مختلف رو امتحان میکنی خودش کلی کاره ...شوهرت باید قدر کدبانوی هنرمندی مثل شما رو خیلی بدونه[ماچ]

سمیرا

چه شیرینی های وسوسه برانگیزی[نیشخند][خوشمزه]

مهتاب

آفرین به اینهمه سلیقه! گرسنم شد!!![نیشخند] حتما اون خانوم که گفته طعم چیز کیک افتحاضه مثل من از مزه اش خوشش نیومده منم از چیز کیک زیاد خوشم نیومد اولین بار که خوردم تابستون بود رفته بودیم شمال من خوشم نیومد اما همسری بسیار پسندید

صبا

دستت درد نکنه خانومی.به به چه کرده ای[خوشمزه]

بهار (فرصت دوباره آفتاب)

به به خانوم کدبانو. دلم از این شیرینی نارگیلی هات خواست خیلی خوشگلند... حالا من یه دستور دارم اصلا نیاز یه پختن نداره فقط نارگیلی زود خشک می شه حتما بپیچ تو نایلون و تو ظرف دربشته نگه دار

تبسم

عالی شده تمشک جون آفرین خانوم هنرمند

اسکارلت

عکس شیرینیات که عالیه مطمئنا طعمشونم عالیه.یه مقدار اوضاع روحیم بده. بهتر که شدم میام حسابی سراغ وبت تمشک جونم[ماچ]

خانم خونه - تبسم

وااااااااي چه عكس هاي خوشمزه اي باورم نميشه اينارو توي خونه بشه درست كرد عاليه حالا برم متن رو بخونم [نیشخند]

مینا

تمشک خانم یه سوال ازتون دارم.برای بیسکوییت شکلاتی چه مقدار روغن جامد استفاده کردی؟بعد اگه میزان روغن یا کره اش ذو به دلخواه کم کنیم خراب میشه؟چون من درست کردم خیلی چرب شد.بعدش اینکه جوش شیرین نزنیم مشکلی پیش میاد چون میگن جوش شیرین خوب نیست.