و بالاخره منم مرغ پرتقالی درست کردم . برای روش تهیه و باقی قضایا بفرمایید ادامه مطلب


اولش یک مقدار مرغ برداشتیم از فریزر گذاشتیم بیرون . بعدش یک مقدار نمک به مرغام زدم و گذاشتم چند ساعت موند تا ابش کشیده شد . بعدم یکم توی کره و یکم روغن مایع سرخش کردم . وقتی سرخ شد یکم فلفل بهش زدم و آب یه پرتقال رو گرفتم که توش سلولای پرتقالم باشه . چی میگن بهش ؟ پالپ ؟ اوناشم باشه . بقیه اش هم آب پرتقال تک.دانه ریختم توش و درس رو بستم تا خودش درست بشه . مرحله ی آخر هم بهش نمک زدم  و زعفرون و مقداری آبلیمو

خوب به نظر من این مرغ باید با آب پرتقال های هسته دار که یکمم ترش هستن درست بشه . پرتقال ما ازین بچه دارا بود که شیرین بود . به خاطر همین شیرین شد غذا که البته با آبلیمو شیرینیش ملس شد اما بهتر بود آب پرتقالش ملس میبود .

من خودم خیلی دوست داشتم طعمش رو . مامانمم گفت بد نیست اما همسری اصلا نخورد . شاهتوت خان اصلا غذای شیرین دوست نداره . حتی فسنجونم باید ترش باشه  . یکم ملس باشه نمیخوره .

در کل من خیلی دوست میداشتم . اینم عکسش

q1817_DSC_0037_copy.jpg