سلام دوباره . اومدم با عکس های شیرینی هام . 

خوب متاسفانه من از مراحل کار عکس که ندارم . اما لینکی که ازش تهیه کردم رو میتونم بهتون بدم و نهایت تجربه هام رو بگم . هوم ؟

قبل از اینکه بریم ادامه مطلب لازم به تذکر هست که پست پایینی هم جدیده نیشخند

حالا بفرمایید ادامه مطلب


 

خوب اولینش بود بیسکوییت شکلاتی که از شف طیبه یاد گرفتم . خیلی خوب بود به نظرم من کره نداشتم و شوهرم روی کره حساسه (‌میگه کره گرونه خرجش نکن ) از روغن جامد استفاده کردم که باز نتیجه ش خوب بود . من که دوست داشتم . اینم عکسش

DSC4410.jpg

DSC4413.jpg

اینم لینکی که ازش یاد گرفتم  بیسکوییت شکلاتی 

 

این هم عکس شیرینی نارگیلی که تقریبا خیلی ازش استقبال شد و اینم بگم کلی دستور هست برای شیرینی نارگیلی که هر کدوم هم یه جوره . یکیش با یه سفیده ی تخم مرغه و اینی که من درست کردم چهارتا سفیده میخواست ! پس باید ببینیم که با کدوم راحت تریم یا کدوم راحت تره . مثلن همین لذت آشپزی دوتا دستور داده برای شیرینی نارگیلی که شماره یکش رو خیلی ها باش مشکل داشتن اما شماره ی دوش رو کمتر کسی مشکل داشته . حالا اول عکسا . اولن شرمنده که عکسا خوب نیستن . چون خونه ی مادرشوهر عکس گرفتم و شبشم اعصابم خورد بود نتونستم عکسای بهتری بگیرم . پس شرمنده بابت عکسا . 

DSC4415.jpg

DSC4416.jpg

 

تو عکس اول مشخصه که یکم ته یکی دو تاشون برشته شده . الان فهمیدم که فر من حرارتش یک مقدار زیاده . چون توی دستور گفته که توی  25 دقیقه آماده ست اما برای من 10 دیقه اینطوری شد !! خودم شک کردم یعنی اگر ادامه داده بودم به حاضر شدنم و نمیرفتم سر فر شیرینی هام سوخته بود . خدا میدونست که من خیلی حساسم روی شیرینی هام واسه همین به دلم انداخت برم سراغ فرم وگرنه که کربن تحویل گرفته بودم  پس شمام اگر درست کردین حواستون باشه که  کربن تحویل نگیرین  . اما حداقل فهمیدم که درجه حرارت فر من تقریبا 20 درجه بالاتره . با اینکه گازم لوفرا ست و ایتالیایی هست اما فرش انگاری حرارتش زیاده !؟ 

خوب لینک هایی که من شیرینی نارگیلی رو از روش درست کردم . دوتا لینک بود خوب ؟ من جفتش رو خوندم و جفتش تقریبا مثل هم هستند یعنی عینه همن فقط یکیشون گلاب داره یکیشون نداره اما من جفتش رو میزارم شما ببینین . 

شیرینی نارگیلی1    شیرینی نارگیلی2  

 

پ.ن : اینو اضافه کنم که هم مامانم هم خواهرم هم اعضای فامیل شوهر تعریف کردن . حالا شاید فامیلای شاهتوت رودرواسی داشتن اما مامان و خواهرم رک بهم میگن معمولن . و اینکه خودمم لذت بردم اما مسئله اینه که دفه ی پیش که لینک چیز کیک رو گذاشته بودم یکی از دوستام درست کرده بود و میگفت مزه ش افتضاحه در صورتی که من پسندیدم ! خوب پس متوجه میشیم که سلیقه ها متفاوته . پس اگر میخواین درست کنین حتمن یه سرچ کنین و اطلاعاتتون رو بیشتر کنین کاری که من معمولن انجام میدم چون احساس میکنم نمیشه به هر رسپی اعتماد کرد  و اینکه شاید سلیقه ی شما با من متفاوت باشه . 

موفق باشین دوستای گلم . ماچ