DSC4356.jpg

بالاخره پست آشپزی آماده شد . 

امروز با یه غذای شمالی به اسم واویشکا در خدمتتونم . 

واویشکا تا اونجایی که من میدونم در اصل غذای روسی هست اما توی شمال مخصوصا گیلان سرو میشه  . من توی لاهیجان این غذا رو امتحان کردم و برای کسانی که مثل من گوشت دوست دارن غذای خوشمزه ای میشه . 

توی لاهیجان مغازه هایی که واویشکا سرو میکنند روششون کاملن متفاوته و واویشکای خونه گی هم یه شکله دیگست ... 

اگر دوست دارین که واویشکا رو درست کنین تشریف بیارین ادامه مطلب 


داشتم میگفتم . واویشکایی که مغازه ها سرو میکنند با دل و روده ی گوسفند درست میشه که اتفاقا اون هم خوشمزه ست . من که دوست دارم یعنی ! اما این یکی واویشکا با گوشت درست میشه . خوب بریم سراغ واویشکای خونگی

 

مواد لازم :

گوشت ( من فکر کنم گوشت گوساله ی جوون خریدم )

گوجه یکی دو عدد

رب گوجه فرنگی یکی دو قاشق

پیاز 1 ی 2 عدد

سیب زمینی درشت 2 عدد 

 

خوب من میزان مواد رو دقیق نمیدونم که بگم . خودمم تازه شروع کردم به درست کردن واویشکا !

 

اول گوشت خورد شده رو کمی تفت میدیم بعد میزاریم با آب و پیاز و فلفل سیاه ( یا هر ادویه ای که خودتون دوست دارین ) بپزه 

بعد از یکی دو ساعت که احساس کردین تقریبا گوشت ها پخته شده زیر قابلمه رو زیاد میکنیم که تقریبا آب گوشت به خوردش بره . بعد یک مقدار روغن میریزیم و یک مقدار ادویه بهش اضافه میکنیم . کمی که ادویه سرخ شد رب رو اضافه میکنیم . 

حالا گوجه فرنگی ها رو چند دقیقه ای داخل آب جوش قرار میدیم و بعد داخل آب سر میزاریم تا پوستش به راحتی کنده بشه و بعد رنده میکنیم . ( من ریختم توی غذاساز ) گوجه های رنده شده رو میریزیم توی گوشت و درش رو میزاریم تا با گوجه پخته بشه . دیگه نمک و پیاز سرخ شده رو هم به دلخواه اضافه میکنیم . 

 

حالا در مورد سیب زمینی سرخ کرده که قبلن توضیح داده بودم . 

سیب زمینی هارو اسلایس کردم و شستم و گذاشتم یکم آبش بره بعد کمی روغن میریزیم توی ظرف دلخواه یا روی فویل و سیب زمینی ها رو میریزیم توش و نمک و فلفل و ادویه دلخواه میریزیم روش و یکم مخلوط میکنیم 

DSC4347.jpg

و میزاریم رویه سه پایه بلند و میزاریم داخل مایکرو . میتونیم توی فر هم بزارین با درجه 180 فکر کنم . من توی مایکرو گذاشتم روی قسمت مایکروویو + گریل که شکلش این بود

DSC4350.jpg

و این 

DSC4348.jpg

من گذاشتم روی  450 وات و 7 دقیقه . وقتی که این مدت تموم شد یک مقدار همش زدم و مخلوطش کردم و دوباره گذاشتک توی مایکرو . این مدت زمانایی که من میگم بستگی داره . اگر دیدین که هنوز به رنگ دلخواهتون نرسیده مدتش رو بیشتر کنید ! من همینکارو کردم . 

بعد سیب زمینی سرخ شده هارو میریزیم کنار واویشکا و با پلو یا نون سرو میکنیم . با ماست خیلی میچسبه 

اینم عکس از نزدیک

 

DSC4355.jpg

 

به نظرم بهتره که یه وبلاگ آشژزی با همین اسم بزنم . و توش آشپزی هامو بنویسم . نظرتون چیه ؟