سلام . یه مدت بود که هر روز آپ نمیکردم . آخه میگفتم هز چی پست ها کمتر باشه بهتره و کسایی که نتونستن که وبلاگ رو بخونن دیگه با انبوهی ازپست ها روبه رو نمیشن دیگه ! اما الان برای خودم یه شعار ساختم . پست بیشتر وبلاگ بهتر زندگی شادتر . در جهت این شعار خواستم بازم آپ کنم . 

به نظر من گاهی باید کیفیت رو فدای سلامتی و راحتی کنیم ! در مورد آشپزی میگم. البته از کیک و اینا که نمیگذریم هیچ وقت . شیرینی و شکلات که دیگه اصلن . اما در مورد غذا فرق میکنه . 

 

توی وبلاگ کارگاه آشپزی یک مدل سرخ کردن سیب زمینی رو یاد داده که سلامته . البته من عکسی ندارم ازش اما بدونین این پستم رو از اون وبلاگ یاد گرفتم و امتحان کردم . 

چند وقت پیش که آزاده اینجا بود یه خورشت قیمه درست کردم که خودم از خوردن تک تک لقمه هاش لذت بردم . مهمونم و شاهتوت رو نمیدونم . واقعا میگم لذت بردم واقعا میگما . یکم رب هم بیشتر ریخته بودم خورشتم شده بود قرمز . آب نارنج هم ریخته بودم یکم ترش شده بود دیگه دلتون نخواسته باشه نیشخند خیلی خوب شده بود . مونده بود سیب زمینی سرخ کردن که همیشه ازش فراری هستم . البته من یه شیر جوش دارم که توش کلی روغنه و هر چند وقت یک بار توی اون حمام روغن چیزی سرخ میکنم . اما الان که دیدم همه چی رو میشه توی فر و مایکرو درست کرد دیگه از اون حمام روغن کمتر استفاده میکنم . البته که چیزی که سرخ شده مطمئنن خوشمزه تره ! اونم توی حمام روغن سرخ بشه که دیگه نور علی نوره اما سلامتی هم مهمه دیگه . واسه همین من روی آوردم به مایکرو و فر . خوب بریم سراغ دستور . 

چند عدد سیب زمینی برمیداریم و برای خورش قیمه یا حتی مثل سیب زمینی هایی که بیرون میگیریم برش میدیم . اندازه ش دل به خواهه دیگه . بعد میشوریم . اینجا دو مرحله به وجود میاد . یکی سخت تر یکی آسون تر . 

سخت ترش اینه که چند دیقه ای خیلی کم میندازیم توی دیگ آب در حال جوش و بعد درش میاریم میزاریم آبش بره و بعد میزاریم داخل فریزر و بعد از نمیدونم چقدر! در میاریم سرخ میکنیم یا میزاریم داخل فر . دیدین چقدر کارش زیاد بود ؟ پس بیخیال این روش میشیم نیشخند

روش دوم . میزاریم آب سیب زمینی ها بره . بعد روی ظرف آلومینیوم ( سفلون ؟) میکشیم و یکی دو تا قاشق روغن میریزیم و سیب زمینی ها رو میریزیم توی ظرف و روشم یکم روغن و نمک و فلفل میریزیم و میزاریم توی فر و بعد از چند دیقه زیر و روش میکنیم . خیلی هم خوب میشه . البته من این روش رو هم امتحان نکردم . اما شف طیبه که خیلی ازش تعریف میکرد . ( آدرس وبلاگ کارگاه آشپزی توی لینک هام هست ) 

روشی که من استفاده کردم . سینیه مایکرو رو چرب کردم . سیب زمینی هارو ریختم توش با نمک و فلفل . بعد زرش پایه بلند رو گذاشتم و حالت گریل + کانوکشن ( فکر کنم این حالت بود ) گذاشتم و هر چند دیقه یک بار سیب زمینی هارو هم زدم و جابه جا کردم . تا اینکه رنگش یکم طلایی خوشرنگ شد و من دیگه درش آوردم . این روش شاید کیفیت اون یکی روش هارو نداشته باشه اما از این جهت که روغن کمتری مصرف میکنه و سختی کار با روغن زیاد و داغ رو نداره به شدت توصیه میشه . چند باری که امتحان کنین دستتون میاد . نیشخند

 

پستم خیلی هم خوب بود . آشپزیه دیگه . تازشم . به جایی که یه وبلاگ دیگه بزنم همینجا مینویسم دیگه نیشخند